23 Aralık 2016 Cuma

Ofsayt ne mi? O benim...

Çok boktan be herşey...
Bu saatten sonra sadece geçip gitmesini beklerim ömrün. Olabildiğince az dahil olmalı hayata. Zaten ben en baştan takınmıştım bu tavrı. Sonra ne olduysa aptal bir umuda kapılmış olmalıyım. Aşkmış,kariyermiş hatta hayal etmek ufacıkta olsa bir şeyleri...Ne haddimize efendim,bırakalım iştahı olanlar cirit atsın ortalıkta. İzleyicisi olmalı sadece hayatın.Eh, hal ve davranışlarımızla gençliğe bir parçacık örnek olabilirsek kafidir hani. Beni bi tek sen anlarsın Sadri abi. Ofsaytlık bizim yazgımız değil tercihimizdir. Payımıza efkarlanmak düşer' o da güzel bi şey olsa biz garibanlara bırakmazlardı ya hadi neyse. Baki selam eder gözlerinizden öperim abilerim ablalarım. Hadi kalın sağlıcakla anadınız mı

11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Gece geç saatte,hele bir dram izledikten sonra yazmamalı demek Narda:)

      Sil
  2. Demek bu aralar pesimist takılıyoruz :) Bu da olur.. bu da geçer.. önemli olan kol nasıl? rahatı iyi mi? Ayrıca o kol, neden böyle yazılar yazmak için kullanılıyor bakalım ?! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pesimistken iyi yazarım ben ama çoğunu yayınlamam okuyanı bozar diye korkuyorum :)kol kaynamıyor bi türlü. Tek elle yazıyorum,sağol düşündüğün için.farkettim ki tek elle çok daha iyiyim klavyede momentos. Bu ne ya mentos sakız gibi :))

      Sil
  3. Bence bozmaz.. okur alır, çiğner, yutamazsa tükürür alt tarafı.. :) yayınla. (iyi bir doktor mu o?) aaa ama Momentos farklı, Mentos farklı şey. Üstelik Mentos sakız değil şeker :) Benim de en sevdiğim şeker. Momentos ise ispanyolca an' lar demek.. üstelik 6 ödüllü harika bir kısa film. Elbette ben ilk anlamını düşünerek koydum bu ismi ve severek ;)

    YanıtlaSil
  4. Bir doktor musun? Bu cevabı sonra anlatırım çok mühim)iki adınızı öğrenmek için takılmıştım:)sonra araştırdım portekizce anlar demek miş ve evet şekermiş.ve üç kısa filmi anımsar gibiyim,bakıcam.

    YanıtlaSil
  5. Doktor değilim ama çevremde çok doktor var. 2- Madem bu kadar isim önemli neden balthus? :) 2a- sorun değil adım Sezer :) 3- kısacık bir film hemen izleyebilirsin.. 7 dakika mı ne sürüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dr olmaman çok iyi :)isim önemli değil hitap etmesi zor oluyor momentos:) benim adım levent yazılarımda hep kullanırım zaten :) izliycem ama kota sorunum var şimdilik.Yukarıda ki arkadaşları bildirimlerle çok rahatsız ettik. Mübessibi benim özür :)

      Sil
  6. Ayrıca yukarda sadece N.Narda isimli arkadaş var.. eğer o da yorumum yayınlandığında maille bana iletilsin kısmını işaretlemediyse asla bu yazılanlar ona gitmeyecektir.. :) ;)

    YanıtlaSil
  7. Yani bu da gol değil , öyle mi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ofsaytlık kader değil bir tercihdir telve.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...