23 Eylül 2015 Çarşamba

şimdilik kısa bir ara


Bu benim masa lambam sayın okur, zamanında demir doğramacılık işiyle uğraşırken ben yapmıştım, tümüyle metalden. Baba mesleğim bu benim, küçük bir atölyemiz vardı iki binlerin başına dek. İşte bu masa lambasının ışığının altında belki dört beş yıl aralıksız günlük tutmuştum. Neden sonra bilmem hepsini yaktım. Derken bu laptopu edindim, teknolojiyle haşır neşir oldum falan ve özetle burada bir şeyler karalamaya başladım. Dürüst olmak gerekir ki asla günlüğe yazdığım kadar samimi, daha doğrusu sansürsüz, yok o da olmadı çıplak olamadım, yazmak istediğim çoğu şeyi buraya yazamadığım gibi bir yere de boşalamadım. Şu lambanın yanında gördüğünüz ise yeni defterim, bomboş sayfaları yazmamı bekliyor. Nedenine ve niçinine girmeyeceğim ama bu yazıyı kaleme almamın sebebi şunu söylemekti: bundan sonra uzunca bir süre burada yazmayacağım. Hani belki merak edeniniz olur :) Ama bu sizleri okumayacağım anlamına gelmesin, çok nadirde olsa yazılarınıza yorumda yaparım belki.  Görüşmek üzere, sevgiyle kalın sağlıcakla kalın hoşça kalın. Bye bye…

5 yorum:

  1. Sen yazını paylaştıktan 1-2 saat sonra okudum aslında. Ama ne yazacağımı bilemedim. Söylemem gereken, sanırım , umarım bu ara sana iyi gelir demek. Bunu söylemek içimden gelmiyor. gitme be Levent.. Nadir yazıyorsun zaten.
    İyi bayramlar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Sanada iyi bayramlar Telve hanım. (adını bilip nickinle hitap etmek çok can sıkıcı )
    İyi gelmesi umuduyla ara veriyorum zaten.İhtiyacım var buna.Arada yazılarına bakıp yorumlar,telafi ederiz bir şekilde :)Görüşmek dileğiyle,şimdilik hoşça kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olsun bakalım .. Çabuk çabuk dinlen :)

      Sil
  3. Biliyorum içinden geçenleri sansürsüz yazmak istiyorsun. İnsan kendisini maalesef sansürlüyor burada. O yüzden ben de daha az yazıyorum. Yapay oluyor gibi geliyor yazdıklarım. Neyse yaa çok ben ben ben dedim. Arada buraya da yazarsan seni okuyan biri olarak iyi olur düşündesindeyim. Kalemin açık ve sivri olsun :) Bye.

    YanıtlaSil
  4. Evet sende hemen aynı sebeplerle az yazıyorsun Nilü. Biraz da kendi özelimle ilgili yazmaya ihtiyacım var bu dönem ve buradan bunu yapmam olanaksız :) Yazarım belki arada ama şimdilik sizleri okumakla yetineceğim.Seninde kalemin açık ve sivri olsun.Sevgiyle kal :) Byee.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...