2 Nisan 2020 Perşembe

Bir ben var,bir de ben var gene...

Bir kaç saat önce öldüm sayın okur. Geçen hafta da ölmüştüm ve ondan önceki hafta ve de ondan önceki. Kaç kez ölebilir ki bir insan ya da şöyle de sorulabilir,kaç kez dirilebilir? Bir,iki...sekiz,dokuz...? Dün gece çiçeklere su verdim ve insanların korkunç öykülerini anlattım onlara. Sonra televizyonu açmaya çalıştım ama lanet kumandanın pili bitmiş.  Yapılacak en doğru şey telefonun vpn'nini açıp porno izlemek gibi geldi bana. Ne demişti Woody Allen :"Sevişmek briç oynamak gibidir. Eğer iyi bir partneriniz yoksa iyi bir eliniz olmasını ummalısınız." Karış açtığım  zaman 25 santimlik bir elim var ve demircilik yaptığım yılların aksine o kadar nasırlı değil,daha yumuşak doğrusu.

Bir süre sonra kendimi korona virüsü ile ilgili haberler izlerken buldum. Bomboş New york sokakları, sanki distopik bir filmden sahne gibi ama basbayağı gerçekti işte. Sonra,sonra bir baktım ertesi güne uyanmışım, alkol aldım ve ellilik bir viskiyi mozart dinleyerek neredeyse bitirdim. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi aklıma geldi, madem öleceğiz entelektüel ihtiyaçlar hava civa değil de nedir Allahaşkına. Daha çok kadınla sevişmeliydim, ne de olsa ölüm haklarım azalmış gibiydi. Kaç canlı olabilirdi ki bir insan? Görülen o ki sağlıklı düşünemiyorum sayın okur. Bu gece deli gibi içmemin sebebi makul bir saatte uyayabilmek umudu,yoksa bu durmaksızın çalışan beynim biliyorum ki bir uyuşturucuya ihtiyaç duymayacak denli normalin üzerinde seyrediyor. Sabah ben ne yazdım ulan diye pişman olmamak adına burada noktalamak en mantıklısı gibi.Sağlıkla kalın,hoşça kalın...

6 yorum:

  1. İyi...
    En azından kendine cesursun.
    Hala.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler serkan bey. Hanımlar yorum yapmaya korktu nedense :)

      Sil
  2. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  3. yolun açık olsun arkadaş ama bu copy paste yorumlar çok demode ve samimiyetsiz çabalar...

    YanıtlaSil
  4. Enteresan ben bu yazına yorum yaptım gibi hatırlıyorum oysa..
    Sevişmek kadar, cinsel perhiz de bir seçim.. bildiğim 7 yıldır böyle yaşayan var. Sonuçta elleri bambaşka şeylerde de kullanabilirsin. Mesela bir müzik aleti sana çok yakışırdı.
    not: peki içkiden beklentin ne?

    YanıtlaSil
  5. Cinsel perhiz gibi bir çaba da değilim açıkçası momentos:))
    Anlatmayı beceremiyorum belki de..
    İçkiden beklentim,hmmm? Olması mı gerekiyor yahu. Elmayı seviyorum diye o da beni sevmek zorunda değil ;))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...