6 Ağustos 2015 Perşembe

:((

işsiz kalsan ayrı dert,çalışıyor olsan ayrı.
öyle yoğunum ki,ayrıca çalıştığım yerde mutlu da değilim.Bırakın bloğa bakmayı,laptopu sanırım bir aydır ilk kez açıyorum. artık dayanma gücüm kalmadı bin lira için çekilecek nane değil,çaresiz iş ilanlarına bakmak için uykudan feragat ederek bilgisayarı açtım. ülkenin durumu da içler acısı. hayat her zamankinden daha çekilmez olmaya başladı :((( 

11 yorum:

  1. Ne bileyim iş hayatında mutlu olan var mıdır? Bence yeni iş bulmadan ayrılma, tabii sen daha iyi bilirsin ama.

    YanıtlaSil
  2. bu mutlu olmanın ötesinde bir şey artık. resmen paralı köle moduna girdik. herkes aynı şeyi söylüyor : "iş bulmadan ayrılma" Doğrudur. lakin dayanacak gücüm kalmadı. gene uzunnn bir işsizlik dönemine giricez herhalde.

    YanıtlaSil
  3. Ne iş yapıyorsun acep?

    YanıtlaSil
  4. saatleri ayarlama enstitüsünde tamirci çırağı
    ya da bir hipermarkette reyon görevlisi

    YanıtlaSil
  5. Bak ne dicem..arkadaslara katılıyorum iş bulmadan çıkma...ortam ciddi kötü...

    YanıtlaSil
  6. Ben daha farklı düşünüyorum Levent.. İnsan mutsuz olduğu yerde bir dakika bile durmamalı.. En azından mümkün olduğunca çabuk uzaklaşmalı oradan. İşsizken de hayat devam ediyordu.
    Bir blogda okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. 2-3 aydır işsiz olan blogger, iş görüşmesine gitmekten vazgeçmişti. Çünkü günler aradığı , ne olduğunu bilmediği ve duyduğunda çarpılacağı Fransızca bir şarkıyı bulmanın daha önemli olduğunu düşünüyordu.Kısacası, huzur her şeyden önemli. Mutsuzluk bir süre sonra insanın enerjisini düşürüyor ve hasta ediyor..

    YanıtlaSil
  7. şu mandıra filozofunu bilir misin telve ? koca ömrüm böyle geçti diyebilirim. doğru dürüst ve uzun süreli hiç bir yerde çalışmamıştım ben bu zamana dek ve bana kalsa senle hemfikirim bir dakika bile durmaya niyetim yok. yıllardır cepte bir iki lira ile yaşamaya alışıktım zaten ben; gene yaşarım. farkında mısın mutsuz olmanın yanı sıra ben ben olmaktan da çıktım bu işe girdim gireli. aslına bakarsan derhal işten çıkmayı ve yeni bir iş aramayı da hiiçç düşünmüyorum. bakalım; benim dışımdaki etkenleri çözebilirsem ne ala.

    YanıtlaSil
  8. Bilmez miyim, daha geçen yine vardı tv'de. Ucundan kıyısından baktım biraz. Kendimiz olamayacaksak ne anlamı var ki bunca sıkıntıya katlanmanın. Durma, arkana bile bakmadan kaç oradan..

    YanıtlaSil
  9. Şimdilik bayram sonuna dek durmayı planlıyorum. olabildiğince sorunsuz bir 25 gün geçsin diye dua edeceğim. Hayırlısı diyelim... kurtulduğum gün ilan edeceğim buradan,eminim keyifli bir yazı olacaktır :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...