7 Eylül 2023 Perşembe

Severim EYLÜL'ü

7 eylül,bir şeylere başlamak için güzel bir tarih bence. Mesela buraya dönmek gibi ya da bir ay boyunca alkol almamak, evin içinde artık sigara içmemek,ufak adımlarla spora başlamak ya da,hımm...yok yok,şimdilik bu kadar yeter,fazla yüklenmemek en iyisi. Son bir kaç sene bloga dönme çabalarım oldu ama bildiğiniz üzere devamlılığı olmadı ne yazık ki. Yazacak şey mi yok, aynı coğrafyada yaşıyoruz ve biliyoruz ki parmaklarımız nasır tutana kadar yazsak bitmeyecek konular barındırıyor canım ülkem ve gene biliyoruz ki iç açıçı şeyler değil hiçbirisi. Sabahları yataktan kalkmak için bile gerekli motivasyonu bulmakta zorlanan ben için yazmak çizmek okumak gibi şeyler imkansız hale geldi diyebilirim pekala. Şimdi ne değişti peki derseniz,değişen bir şey yok. Herşey hala aynı boktanlıkla devam ediyor.Deniyorum işte,tutunmaya çalışıyorum bir ucundan bende tıpkı sizler gibi. Tutamaçlarımız farklı sadece herbirimizin, kimimiz benim gibi alkole verir kendini, kimisi namaza başlar,kimisi "çare Sarıgül" yazar dağa taşa , kimisi de bir mitoman gibi yalan söyler önüne gelene; ha onunkisi yaşama tutunma değil de bir makamadır büyük ihtimalle. Şimdilik burada kesiyorum, kısa oldu biliyorum ama benim için iyi bir adım oldu, ümit ediyorum devamı gelir. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın, hoçkalın...

6 yorum:

  1. "Hayata tutunmaya çalışmak" ya da hayatı bir ucundan yakalamak...
    Ne çok yolu var . Belki birine kolay gelen diğerine imkânsız geliyor.
    Ama başlamak her zaman bitirmekten daha güzeldir, umutları, beklentileri de beraberinde taşır.
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim,hepimize kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Eylül, güz mevsiminin habercisi olması nedeniyle herkesin üzerinde çok ağır bir etkisi var. Bu etki bir yük gibi olsa da çok tatlı bir yük baskısıdır. Bana huzur verir, ben yaşadığımı ve hayatta olduğumu bu ayda anlarım. Eylül ayı hiç bitmesin isterim. Hani dört mevsimin on iki ayı içerisinden hangi ayın sürekli hüküm sürmesini istersiniz diye bir soru yöneltilmiş olsa, ben hemen Eylül ayı derim. Eylül ayı o kadar hareketli, o kadar canlı, o kadar hayat dolu ki, kimse anlatamamış. Anlata anlata bitirememiş.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ben de sizin gibi Eylül'cüyüm Recep bey ;)

      Sil
  4. Eylül başlangıçların ayıdır diyerek kararlarını ayakta alkışlıyorum. Senin için zor olsa gerek çünkü bildiğin bağımlılık noktasında ki şeylerden vazgeçmeye başlamışsın ama adına sevindim. sonuçta bir faydasını gördünmü bunlara devam ederek, sorunlar bitti mi? hele spor olayını çok teşvik ediyorum, umut ve mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor.
    kusura bakma yeni farkettim yazılarını..

    YanıtlaSil
  5. Estağfurullah Buket, gözden kaçması gayet doğal. Hâlâ istikrarlı bir şekilde devam ediyorum yeni kararlarımda :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...