19 Nisan 2016 Salı

geriye kalan bloglar kukurikuuu !!

Bugün ve yarın izinliyim. Vizelerde bitti. Bende fırsat bu fırsat deyip takip ettiğim bloglara iki üç satır tek tek baktım. İyi de yapmışım, kimileri yok izinsiz falan giremiyorsun demiş artık. Kimisi son üç dört yıldır yazmayı bırakmış. Bazılarını ise neden nasıl takip etmeye başlamışım şaştım doğrusu ve güzel bir temizlik yaptım. Şimdi geriye kalan blogları tek tek paylaşacağım. Not : Genelde söylenenin aksine ne alfabetik ne de rastgele bir sıralama :)



İşte liste bu kadarcık kaldı. Çok iyi bloglar ne yazık ki kapatıp gitmiş dükkanı. Nedense uzun zamandır yeni bloglar peşinde de koşmuyorum, eskisi gibi sık yazmadığım gibi. Birazda bir şeyler yazayım diye paylaştım bunları. Maksat blog boş kalmasın :)

Son aylarda iki yerli filme gittim hani pek sık yerli filme gitmem. Biri gazoz şeysi gibi bir şeydi Cem Yılmaz’ın oynadığı. Populeritesini kaybettikçe kalbimi kazanmaya başladı Cem.Doğru yolda bence, iyi bir oyuncu olma yolunda ama kesinlikle iyi bir sinemacı oldu.Yolundan caymaz inşallah.Diğeri ise bu filmi beklerken fragmanı yayınlanmıştı salonda.Ulan şaka gibi ismi şimdi aklımdaydı ama onu da unuttum.Efenim fragman harikaydı,hele tvde falan asla izlemediğim kız fragmanda büyülemişti beni,güzelliği değil oyunculuğu ile.Perdeye müthiş yakışıyor,kim mi hepinizin tanıdığını sandığım Meryem Uzerli. Her iki filmde Türk sineması için umut verici başarılı filmler,izleyin derim.

İki üç ay sonra senelik iznim var,okulda nihayet bitiyor. Beş altı yıldır facebooktan arkadaş olduğum Banu ablayı ziyaret etmek için Allah nasip ederse Ankara'ya gideceğim.Bakın tanışmak değil ziyaret dedim farkında olmadan :) Elbette öncesinde Ata'nın kabrini ziyaret edip,onla söyleşicem. Sonrasında blog sayesinde tanıştığım iki kişi var İzmir'de görmek istediğim kabul ederlerse, hiç olmadı İzmir'i görmem gerek artık diye düşünüyorum.Ya da hepsini boş verip görmeyi hep arzuladığım İtalya'ya uçarım kim bilir :) yahu hayal kurmak güzelmiş be unutmuşum vallahi :)) neyse...


Kendime kişisel not: (belki sizde istifade edersiniz) Levo , françois truffaut sinemasını çok ihmal etmişsin.Zararın neresinden dönsen kardır.Sevgiler…
Ah bir de pek aktif değilim ama isteyen twitter ve instagramdan burdan takip edebilir beni : @entelome
hadi byeee....

9 yorum:

  1. Oh missss . Tertemiz bir liste ( ben de varım ya , ondan bu kadar rahatım :)) arasıra başına geçip yapmaya yeltendiğim , bir türlü sonunu getiremediğim işi yapmışsın .
    İzmir ' e gelirsen eğer haber ver . Narda'yı da tutar kolundan getiririm / geliriz :)

    YanıtlaSil
  2. Haydi o zaman! Gelsin hayaller gercekleriyle!
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç kişiyiz ama % 20 yiz be Narda ! Hemen yk toplantısı yapmalıyız bence ! !!

      Sil
    2. Kaçınılmaz olarak nedir bu yk diye sormam gerekiyor di mi Telve hanım 😉

      Sil
  3. Nasip artık arkadaşlar,İtalya seyahati daha ağır basıyor.İzmir'de görülecekler listesi üçe çıktı o zaman :) Şöyle demeli:
    Ankara %90
    İtalya % 50
    İzmir %20 gibi gözüküyor. liste iyi oldu ama. Telve seni okuyorum tabi,bakma fazla yorum yapmadığıma..

    YanıtlaSil
  4. Ben de çoğu blog yazısını okuyorum ama bazen yorum yapmayı unutuyorum ya da yazıyı beğenmeme rağmen ne yorum yapacağımı bilemiyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben genelde ilgili yazıya bir destek olacaksa yazıyorum.zıt olduğum fikirleri pek yazmıyorum zira sanaldan sağlıklı bir tartışma olmuyor.

    YanıtlaSil
  6. Hemen toplanıyoruz Telve! Ağırlığımızı koymamız lazım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...