26 Kasım 2016 Cumartesi

Yazıyla iki bin ol altı


Oğlak burcu 2017. Yükseleni koç oğlak burcu 2017. Geleceğimi öğrenmek istiyorum. Online tarot falı bak. Hot womans. Yıldız haritamı çıkar. İsme göre geleceğimi analiz et vesaire… İnanması güç ama gugul hazretlerine son zamanlarda en çok bunları soruyorum. Temmuz ayında yaşadığım elim kazanın buna sebep olduğu bariz. Kötü bir yıldı 2016 benim için ve çaresiz 2017 için kaygı duyuyor, güzel şeyler duymak istiyor olmalıyım. Travma sonrası stres bozukluğu yaşadığım kaçınılmaz bir gerçek.

Bu süreci faydalı bir şekilde geçirebilirdim. Bolca kitap film müzik falan gibi ama yapamadım. En azından bunun farkına vardım ve son bir aydır bir iki kitap okuyup birkaç güzel film izledim. Ve aslında niyetim sırasıyla bunları anlatmaktı ama ne bileyim sonraki yazılarımda artık.

Şimdi öyle alelade yazmak geldi içimden. Bir saniye önce bir sigara yakmalı. Gönül isterdi ki bir iki tekte atayım ama evin en çok ilaç kullanan ferdi benim kaç zamandır. Yani alkol yasak, gerçi sigara da öyleydi ama… Mesela bir saat önce içtiğim ilacın içeriğinde yumurta kabuğu zarı ve akrep iğnesi var desem dumur olacağınıza eminim. Pek yakında kurbağa bacağı kaynatıp kirpi çorbası içirirlerse şaşmamalı. Sanırım tıpta şamanizme bir dönüş var. Aslında bir kurşun döktürüp bir hocaya üfletmeli ya hadi neyse… Bir kurban kes diyende çok var ama kan akıtmaktansa bir kuruma bağış yapmayı yeğlerim.

Birde şöyle bir durum var: bir kız var ki çok hoşlanıyorum tam kafa dengi ama bir diğeri var ki çok seksi, diğeri ise çok entelektüel. Öbürü ise öyle güzel ki rachel welch, monica belluchi falan yanında sönük kalır. Sonuncusu ise hepsinden biraz, ama tümüyle farklı dünyalardanız. Hayatımda hiç bu kadar hatuna meyletmemiştim doğrusu. Ha şu da var bunların hangisi kaçı benden hoşlaşıyor tam bir muamma. Belki hepsi belki de hiç biri… He bende ikilem üçlem çokgenler içindeyim şekilde görüldüğü gibi. Öyle bir durumlar işte. Yazının burasında mr. nobody filmi aklıma geldi. (isme tıklayıp eski yazılarımdan okuyabilirsiniz ) bir de aptal bir replik hatırlıyorum bir filmden “ seçtiğin kadın kaderini belirler” gibisinden bir şey. Bunu yazan senarist bilmez mi asla biz erkekler seçmeyiz o bir yanılsamadır. Kadın seçer seni ve sen tavladım zannedersin.

Tüm bu talihsizlikler içerisinde hala iyi bir insan olarak kalmaya çalışıyorum. Çok şeyden ödün verdim bu yaşıma kadar. Ama insanlığımdan asla ve hep öyle kalır inşallah. Talihsizlikten, şansızlıktan kötü şeylerden kastım hem benim hem de ülkenin yaşadıkları. Bunları bir de yaşattıranlar var kuşkusuz, her fiilin bir faili vardır. İşte onlara en güzel böyle cevap verdiğimi düşünüyorum.

“Hiçbir yararı olmayacağını bile bile insan kalmanın çok önemli olduğunu düşünüyorsan, onları yendin demektir.” GEORGE ORWELL 

Hoşça kalın…

10 yorum:

  1. Haydi hayırlısı:p

    "Kadın seçer, erkek tavladim zanneder" değil mi ya:)

    Evvelki gün bir arkadaşımla oturduk bir yerde sohbet ettik uzun uzun. Aldık verdik. Sonunda 2017 için umitvar olmaya karar verdik. Çok harika bir yıl olacak bu yılı kötü geçenler için. Kesin bilgi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah haklı çıkarsınız Narda. Ben aralık 1'i bekliyorum. Doktorum iyi haberler versin dua et n'olur. Seninde zor bir yıl geçirdiğini biliyorum. Allah büyüktür.

      Sil
  2. Benim haber de 2 Aralikta. İnşallah iyu haberler alacağız. ..

    YanıtlaSil
  3. Nacizane minik bir tavsiye; her gün yataktan kalktığınızda "2017 den güzel günler alacağım var, yakında gerçekleşiyor" deyin. Bunu söylemek bir dakikanızı almaz bile, üstelik komik de gelebilir.. ama inanç kuvvetli bir duygu.. bir kavrayabilsek beynimizin gücünü.. :D

    YanıtlaSil
  4. Sevgili momentus ( isminizi bağşetmediniz henüz) olumlama tekniklerinden bahsediyorsunuz. İsterseniz şu yazıma bir göz atın ;) tavsiyenize teşekkürler...
    http://kafkayamektuplar.blogspot.com.tr/2016/01/life-is-beautiful.html?m=1

    YanıtlaSil
  5. Biraz sonra kontrol amaçlı kalp doktoruna muatene olacağım , ekg'mi göstereceğim . Ve bana " vuhuuuu bağğyan kalbiniz de kalp damarlarınız da mikemmel " diyecek !!! Yani inşallah der , demeli , diyecek ! Burası Kadıköy buradan çıkış yok :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah telve,ekg için taa istanbul'a mı geldin gene :)

      Sil
  6. Gezinirken rastladım yazınıza, yorum yapmadan geçmek istemedim -geç keşiflerde arayı kapamaya çalışıyorum- :) Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben bu 'yeni yılda yeni umutlar' kafasına biraz takık durumdayım, umarım 2017 eskisinden daha afilli gidiyordur :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Sağolasın herteldenşef:)
    2017 oranla daha iyi. Hiç olmazsa iyileştim ve ve işime geri döndüm. An itibariyle ise yorgun ve uykusuzum. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...