3 Ağustos 2017 Perşembe

Acil Yardım !!

Saçımı kesmeyi düşünüyorum sevgili okur. Uzun saçı seviyor muyum,evet.Her kesişim de pişman oluyor muyum,evet. Yaklaşık 20 küsur yıldır (bazen kestirsem de) uzun saçlı mıyım,evet.
Peki neden kesmeyi düşünüyorum.
Ilki şu ki sıkıldım(ama kesince ha deyince uzamıyor)Başta iş yeri ve özel yaşamım da pek kaale alınmıyor,dışlanıyorum. Kimlerle muhatabım düşünün artık.Üstüne uzun boyuma rağmen oldukça zayıfım bu da ekstra eksi. Demem şu ki hemcinslerim fiziksel açıdan ve saçlarımdan dolayı bir şekilde yaşamımı zorlaştırıyor,kesersem bi işe yarar diye umuyorum.Ayrıca sebebi saç mı bilemem kızlara karşı bir artısını da görmedim.Cepten yazıyorum sonra söz ayrıntılarıyla yazıcam lakin en geç cuma akşam 17ye dek fikirlerinizi bekliyorum.Zira berbere o gün randevum var. Kestane kebab,acele cevap.
Not: şu lanet cepten beceremedim bir foto paylaşmayı siz bi zahmet instagram hesabıma bi göz atın; @profesyonelkaybeden



7 yorum:

  1. 'Uçlarından al' demesi yeter. Kuaförlerce uçlarından al demek ölümüne kes, sakın acıma demek! Şu dışlanma olayına da pek anlam veremedim zira uzun saçın hep olumlu olduğunu düşünürdüm. Ben oyumu kesilmemesinden yana kullanıyorum ama bence o berber o saçı keser :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyolog arkadaşım hiç mi gözlem yapmadın,örneğine rastlamadın.uzun şaçlıysan satanist ateist komunist gay gibi yaftalamalar yapılır arkandan. Buna küpe topsakal falan hele eşlik ederse. Zayıflık da şöyle hemcinslerin için kolay lokma gibi göründüğünden,yani iş kavga boyutuna gelirse yerim ben bunu dediklerinden işyerinde otorite kuramıyorsun. Ya da hepsi benim yanılgım

      Sil
  2. Şimdi "sıkıldım" demeseydin boşver takma kimseyi kestirme diyecektim. Ama sen de bir değişiklik istiyorsun anladığım kadarıyla. Peki kuyruk olacak kadar kestirsen nasıl olur? Bir anda kısaya alışman zor olur gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  3. Sıkıldım evet ama az. Ayrıca bence yakışıklı bir tipim bunu kaybederim diye çekiniyorum.zira herkes iyi gözükmek ister.Asıl gerekçeler yukarıda şefe yazdıklarım.Gerçi ben kısa saçlıyken de yakışıklıyım diye anımsıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. kestir ama biraz uzun olsunnnnnnnnnnn yine de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nardaaa en geç 17 demiştim geç kaldın. Dibinden kestim gitti kız :((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...