25 Mayıs 2012 Cuma

Godot'yu Beklerken



-Gitmeliyiz.
-Gidemeyiz...
-Neden?
-Godot’yu bekliyoruz.

11 yorum:

  1. Godot'u bekleyip ne diye mahkum olacaksin. Gelipte " cok trafik vardi, beklettim mi diyecek"

    duygusalligini bozmak istemem ammaaa bi godot gider bi godot gelir:)

    YanıtlaSil
  2. Godot bir zamanlar sevgiliydi,kimi zaman ölümün ta kendisi…Evet duygusal bir moddayım ama sanıldığı gibi değil.Ülke meseleleri derdim ama bir kurtarıcı da değil beklediğim.Bu kara bulutların dağılıp eskiden olduğu gibi birlik bütünlüğün sevginin hâkim olduğu ULUS kavramının tu kaka olmadığı o güzel günleri bekliyorum.Beklemekle olmayacağınında ayırdındayım.”Bir godot gider diğeri gelir “elbette bunu yakın zamanda öğrendim;)Ama söz konusu vatansa bir tane var be…

    YanıtlaSil
  3. evet dusuncelerine katiliyorum, Bu duygularla ogrenciler yetistirmeye calisiyorum, birileri oyun oynuyor surekli bizimle..

    o zaman godot'u beklerken arada ugrarim bi cay ismarlarim sana:)

    YanıtlaSil
  4. peki olur :) demek öğretmensiniz ve de idealleriniz var ne güzel..Ne bileyim yazılarınızı sektirmeden okuyorum lay lay lom(ne demekse) bir izlenim bırakmıştınız bana,yanılmışım :) Okuduğum zaman tebessüm etmemi sağlayan nadir bloglardan biri,şikayetçi değilim hani ;)

    YanıtlaSil
  5. Tiyatrosunu izlemiştim önce sonra kitabını okumuştum..

    YanıtlaSil
  6. Önce kitabı okumak daha akıllıca olurdu sanki :) Ben sahnede izlemedim,bu yakınlarda da yok sanırım.

    YanıtlaSil
  7. Devrim Evin varya hani şu 1453 fetih te oynayan tiyatro sanatçısı yanlaış hatırlamıyorsam 2002-2003 Ankara Sanat tiyatrosunda bu oyunda oynamıştı.
    evet tiyatro kitap gibi olmuyor ama olsun ben sevdim..:))

    YanıtlaSil
  8. lay lay lom ve hatta zoptirikte diyebilirsin, Hayat yeteri kadar yorucu ve etraf ciddi komoleksli insanlar dolu, ben kendimle ve dunya tatlisi esimle dalga gecip egleniyorum, Insanin kendi ile dalga gecebilmesi guzel bi meziyettir levent...

    ve takipci sayim artsin diye bloglara yorum yazip kicimi donup ditmiyorum, Yorum yazmaya deger buldugum kisiye donup Bana deger vermis mi cevap yazmis mi diye takip ediyorum.

    Gecen gun grev gunu tepki olarak memur style diye kokos moda bloglarina atifta bulunarak bisey yaptim, sadece 6 kisiden destek geldi. buna da sukur:))

    offf uzun yazdim, sende cok karamsar olma, bizler mutlu, yaratici, Ayaklari isine geri geri gitmeyen insanlar olucaz ki, yilmadigimizi gorsunler...

    pragda kafka muzesine gitmistim, senin icin bi spot yapayim ama laylaylomlu gonlun olsun:)))

    YanıtlaSil
  9. ya özür dilerim,kötü bir şey dememiştim ki ben..Yanlış anlaşılmak ne kötü :(Hatta kısaca bu dediklerini söylemeye çalışmıştım.O grev günündeki yazındanda haberim var.Ben severek takip ediyorum tekrar söyleyeyim.Hem o kadar karamsar değilim ki(öylemiyim yoksa :))..neyse,teşekkür ederim.Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  10. Sen demedin ben diyorum zoptirik diye:) cunku oyle zoptirik neseli havayi olmasini istiyorum blogumun.

    yalnis anlamadim severim seni, kafkadan oturu..

    Gencsiniz bizlerden, Daha dinamik enerjik gorelim sizi:))

    lafimida der giderim.. Murat geldi iki corba neyin koyayim onune:)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim,Murat enişteye selam ederim.Size isminizle hitap edemiyorum çünkü bilmiyorum :)Tamam,söz dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.Sizde yaşlı değilsiniz bence,kaldı ki ben 30'u geçeli 2 oldu :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...